DGASPC Sibiu, in parteneriat cu Biblioteca Judeteana ASTRA, Asociatia Lindenfeld (cu cei 100 de voluntari de la "Ajungem Mari"), Arhiepiscopia Ortodoxa Romana Sibiu si Rotary Club Sibiu, impreuna cu sponsorii : Asociatia Papageno Hermannstadt, S.C. Boromir si Parohia Ortodoxa Cetate III Sibiu, a organizat un concurs de desen cu tematica "Ce ma face pe mine un copil fericit?".

Au fost prezentate cateva zeci de desene care au impresionat juriul-cateva dintre ele pana la lacrimi- cand au vazut ca Iubirea, Parintii, Familia, Soarele, Bucuria si Frumusetea se afla la rang de cinste printre reprezentarile la care se raporteaza copiii institutionalizati.

Copiii din CP Orlat, Agarbiciu, Tavi Bucur,CPCD Prichindelul, Speranta si Turnu Rosu, au fost premiati de catre un juriu condus de directorul adjunct social-Codruta Codau-au primit diplome si pungi cu diverse dulciuri, obiecte ornamentale, ceasuri, materiale didactice si carti.

Copiii au incantat spectatorii cu momente artistice-scenete, dansuri populare si moderne, cele mai apreciate fiind cele de jazz interpretate de catre minorii de la CP Orlat.

Practic, in data de 31 mai, am celebrat cu o zi mai devreme Ziua Internationala a Copilului pentru ca astazi, 1 iunie, fiecare Centru rezidential a pregatit un program special pentru copii.

Multumim mult celor 60 de copii prezenti la eveniment, colegilor din centrele de plasament,din aparatul propriu, conducerii DGASPC Sibiu, invitatilor care ne-au onorat cu prezenta-domnul Constantin Sovaiala, care conduce Consiliul Judetean, domnul Iosif Moldovan-din partea Clubului Rotary, Iuliei Pataki de la Asociatia Lindenfeld, voluntarilor si tuturor celor prezenti!!
A fost un eveniment cu si pentru copii!!!

LA MULTI ANI, DRAGI COPII DE PRETUTINDENI!!!